Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravotnictví je veřejná služba založená na solidaritě. Není v zájmu společnosti investovat do homosexuální minority horentní částky jenom proto, aby zajistila totéž co ostatní dosáhnou zadarmo a podstupovala rizika genových poruch v další generaci. Jinak hrozí požadavky heterosexuálů na geneticky ideální partnerku/ra s úpravou počínaje IQ a konče barvou vlasů a očí, jako své právo.

0 0
možnosti
JK

A není možno do druhé skupiny, tedy napravování omylů přírody, zařadit i alternativu v prenatálním odstranění příslušného snad genu, který vše způsobuje? (Což samozřejmě nevylučuje možnost, že si to někdo nechá za těžké peníze voperovat zpět...)

0 0
možnosti

Ano, to tam zcela jistě patří.

0 0
možnosti
JP

No, jako sci-fi je dnes možné téměř vše - z buňky kůže na kolenu mi můžou vyrobit nové srdce?

Jako takováto nadsázka je Váš nadpis v pořádku. Jinak jej celkem nechápu, pro Vás je něco v pořádku, když dvě lidské bytosti, které k sobě přirozeně tělesně nepatří, se mohou množit? I když tento omyl v lidském vývoji byl jaksi politicky uzákoněn, 2/3 lidí v naší zemi jsou proti adopci dětí těmito dvojicemi. Dítě je největší obětí nové doby. Mimo utrpení při neodpovědném jednání dospělých je při umělé výrobě zkumavkových dětí zlikvidováno na 1 více než 1000 počatých nenarozených dětí. Rodiny 1 muže a 1 ženy, které se nemohou množit jsou v drahých pokusech úspěšné v "rozmnožení" přes zkumavku asi jen každý 100 zákrok.

Vůbec ta naše nová lékařská věda se vyvíjí divně. Nemocným lidem, kteří si myslí že jsou muž nebo žena, předělají pohlaví (nefunkčně), a tito jedinci potom páchají ve 2/3 případů sebevraždu... A když v Polsku chtěli skončit s uzákoněnými popravami počatých nenarozených dětí, zaplatil tam jeden cizí miliardář "demokratickou" opozici. Ať žije svoboda a demokracie!

0 0
možnosti
JJ

J38i96ř77í 14J28a73n80d96a

25. 9. 2018 21:59

Což o to, v Sovětském svazu také rozdojili kozla.

Ale vážně, nevrtat.

V roce 1997 byl na točen film Gattaca.

Hlavní hrdina je jeden z posledních lidí, který se narodil z lásky svých rodičů, a tudíž mimo dohled genetických inženýrů. Nedokonalý Vincent je "odsouzen" k práci uklízeče ve velkém centru pro pěstování dokonalých lidí Gattaca ..........

2 0
možnosti

Ano Gattaca je výborný film. K tomu má ovšem stávající objev ještě poměrně daleko. Nicméně lze očekávat, že vámi naznačovaný stav nastane, protože po genetickém inženýrství dětí bude velká poptávka, hlavně v Asii.

0 0
možnosti
PV

P37a88v17e26l 76V95é51b89r

25. 9. 2018 21:24

Homosexuálové se mohou množit, nikdo netvrdil opak. Ale nechtějí.

1 0
možnosti
Foto

příroda je moudrá a lidé pošetilí.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že nevrtat.

3 0
možnosti
VF

Vidím to podobně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 820x
Překladatel, brouk Pytlík, mluvka, táta od rodiny, domácí kutil – samouk. Mám rád knihy, převážně sci-fi a zajímám se o politiku a dnešní společnost.

Seznam rubrik