Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Soltezi. To co jste objevil v 30 letech, je socialismus na vysoke urovni. Ten nepotrebuje vas nezavisly zivot. Nezavisly zivot je osobni svoboda jedince a to je nepotrebne v teto zemi. Ta nema zajem uskutecnit program pro vasi budoucnost. Ta umi jen vydrit od vas dane a mit zdroje pro ukazani, jak je stat stedry pri rozdavani vasich penez.

Ziji v zemi tvrdeho kapitalismu. Prisel jsem do teto zeme ve veku asi 10 let pozdeji od okamziku, kdy zde ma obcan zacat premyslet o budoucnosti, kdyz prestane pracovat. Cili, desetilety handikap. Presto jsem se zapojil pres podnikovou organizaci do statniho programu. Tento program je jednoduchy.

Vy se rozhodnete investovat od 1% az do 15% vaseho mesicniho prijmu, do deviti investicnich fondu. Ty fondy jsou prizpusobeny tak, ze mate fond s malym rizikem az po fond z rizikem velkym. Svuj vklad do urciteho fondu ustanovite procentualne z castky, kterou chcete investovat. Dnes je vas vklad PRED odebrani dani z prijmu (mesicni castka). To je cely proces. V teto zemi tvrdeho kapitalismu se tento program nazyva jednoduse 401K!!! Kdyz se zeptate obcana teto zeme na tento program jmenem, 80% obcanu bude vedet o cem hovorite.

Dnes jiz v duchodu, uzivam vybiranim rocni castky jiz ze soukromeho investovani. Pri odchodu do penze, jste povinen ukoncit investici v tomto programu a behem asi 3 mesicu se rozhodnou co s castkou udelate. Re-investovani do soukrome vedene investicni spolecnosti je nejlepsi cesta. Prevod penez je bezplatny a take neplatite zadne dane z tohoto investicniho vydelku. Jedina nutnost je pri dovrseni 70 let vaseho veku, jste povinen urcite procento vybirat z investice rocne a s teto castky zaplatit dan.

0 0
možnosti
JL

pokracovani:

Investicni vydelek je podlozen kvalitou hospodarstvi statu Jinymi slovy. Kdyz stat vydelava, vydelavate i vy. Nas prijem z investic je asi 1/4 castky duchodove.

Stojite pred rozhodnutim, vazeny pane. Ziti v rodne zemi a snazit se prekonat silu socialismu, nebo odejit "na zkusenou" do zeme s lepsi organizaci. Moje povidani je jen ukazka te lepsi organizace. GOOD LUCK!!!!

0 0
možnosti
PK

Vidím to stejně jako vy. Samozřejmě je mnoho možností investic, ale byt patří podle mého názoru k těm lepším než akcie pro většinu lidí. Každá investice má svá rizika a potřebuje znalosti investora.

https://www.bohatytata.cz/index.php/2019/03/16/bezstarostny-prijem-akcie/

0 0
možnosti
PH

P10a68v63e14l 32H31e55k

13. 7. 2019 0:03

Chtěl jsem vám doporučit k bližšímu studiu web peníze.cz, ale co to koupila jedna finančně poradenská společnost, tak už tam ty moudra nejsou. Býval tam průvodce investováním od běžných účtů po tzv. futures. Na fondy býval web, ifondy.cz, ten ještě funguje, ale je třeba se k přehledu proklikat.

0 0
možnosti
RS

Pan ma naprostou pravdu vlastni bydleni nebo byt pronajimat pokud mame penez trochu vice tak koupit zemedelskou pudu a to v pripade ze by ty byty chteli znarodnit nebo nejaka jina krize tak clovek aspon neco vypestuje a nechcipne hlady.A jako pojistku trochu zlata - da se snadno schovat udrzuje si svoji hodnotu a vyhledove tim mysleno treba 30 let na nem clovek neprodela a hlavne to chce hodne zdravi a dlouha leta.;-)

1 0
možnosti
Foto

Vazeny pane je super , ze jste prozrel v 33 kdy mate jeste sanci se vydat spravnym smerem . Meoskubali jen jednou ztrata byla u pofiloboho fondu 40 tisic ze kterych nezbylo nic... byli hezky vytunelovany ... od te doby pri slove podilovy fond vidim rude a jakmile mi je nekdo zacne nabizet tak se taky podle toho chovam. Pujcte nebo si kupte si knizku od Sichtarove a Pikory o tom vo nam o duchodech nerekli a tam se doctete ze jsou jen dve moznosti jak sporit na duchod ta jedna je ta, kterou jste si prave vybral.. ta druha je koupi starozitnosti znamek a umeleckych predmetu ale tomu musite rozumet takze vam vyjde ta investice do bytu ... ano snad je neznarodni ... at se vam dari

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS